Teuvan Lukio

Sipiläntie 3
64700 TEUVA
040 120 1512

Teuvan lukio -  tervettä itsetuntoa ja itseluottamusta yhdistettynä kansainvälisyyteen ja kestävään kehitykseen

Teuvan lukion noin 80 opiskelijaa ovat pääasiassa teuvalaisia.  Lisäksi opiskelijoita on ollut Kaskisista, Kauhajoelta ja Karijoelta sekä Närpiöstä.  Lukio on luokaton ja toimii kuusijaksoisena. Jokaisen jakson päätteeksi on koeviikko.

Lukio on perustettu Teuvalle v. 1959, ensimmäinen lukiorakennus tehtiin  v. 1961, mutta jäi vuosien saatossa auttamattomasti pieneksi, jonka jälkeen yläasteen viereen rakennettiin uusi lukio, johon muutimme syksyllä 1985.
Vuonna 2011 Teuvan yläasteella aloitettiin laajamittainen remontti ja siksi lukio muutti Teuvan aikuiskoulutuskeskukseen remontin ajaksi. Tasan kolmekymmentä vuotta myöhemmin lukio muutti takaisin täysin remontoituihin tiloihin syksyllä 2015. Nyt meillä on todella laadukkaat puitteet niin tilojen kuin tekniikankin osalta opiskelulle.

Teuvan lukio on hyvä peruslukio, jonka menestys on huomattu maakunnan rajojen ulkopuolellakin. Lukiollamme on ollut kansainvälistä toimintaa jo useamman vuoden ajan. Puolassa Cieszynin kaupungissa olevien Kopernikus- ja Lotz- lukion kanssa Teuvan lukiolla on yhteistyötä opiskelija- ja opettajavaihdossa.

Kirjaudu Wilmaan
Kirjaudu Google Appsiin